Appartement huren: niet meer beschikbaar Kamstraat in Helmond

  • 67 m2
  • 3 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Helmond. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

REACTIES GRAAG PER E-MAIL

Prachtig wonen aan de Kamstraat 7 te Helmond.
Aan de Kamstraat 7 woon je zorgeloos in een nagelnieuw appartement dat van alle gemakken is voorzien. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamer, een badkamer en apart toilet. Het appartement is zeer rijk uitgerust met onder meer de volgende afwerkingen:
Wanden en plafonds zijn geschilderd (RAL 9016). Het gehele appartement (m.u.v. badkamer/toilet) is voorzien van een Laminaat vloerafwerking in eikenmotief en plinten langs de muur. Badkamer en toilet zijn volledig en luxe betegeld (tot aan het plafond). De badkamer is voorzien van een bad/douche, wastafel met meubel en spiegel en handdoekradiator; De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming. Complete keuken met apparatuur van het merk Whirlpool.

Het appartement is gelegen op een perfecte locatie in Helmond, op loopafstand van het centraal station en het levendige centrum van de stad. Binnen enkele minuten staat u midden in het centrum van de binnenstad, maar ook loopt u zo naar het station en neemt u het openbaar vervoer naar familie of werk.

Huurvoorwaarden: om in aanmerking te komen voor een huurwoning stelt de verhuurder enkele inkomensvereisten. Deze zijn als volgt:
In geval van 1 inkomen dient uw inkomen minimaal 2,5 x de huursom te bedragen. Eventuele vaste opslagen zoals vakantietoeslag, eindejaarsuitekering e.d. mogen worden meegerekend; In geval van 2 inkomens (van u en uw partner) geldt dat het laagste inkomen voor 50% mag worden meegerekend. Het hoogste inkomen mag volledig worden meegenomen. U dient minimaal te beschikken over een arbeidscontract voor bepaalde tijd (jaarcontract met intentieverklaring) of onbepaalde tijdscontract. Uitzendcontracten worden niet meegenomen; De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden; De vermelde prijs is exclusief voorschot servicekosten (circa € 40,- per maand). Aan het einde van ieder jaar zullen de betaalde voorschotten verrekend worden met het actuele verbruik.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Helmond
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart