Apartment for rent: no longer available Scheerderhof in Helmond

  • 106 m2
  • 5 rooms
  • 03 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Helmond. You can contact the advertiser if you have any questions.

In een rustige en kindvriendelijke omgeving ligt deze nette hoekwoning in de woonwijk Rijpelberg, ook wel het groene dorp in Helmond genoemd. De woning heeft 5 slaapkamers, een moderne keuken, verzorgde badkamer en een fijne privacy biedende achtertuin gelegen op het Zuidoosten. Vele voorzieningen zijn in de nabijheid zoals winkelcentrum Rijpelberg, scholen, kinderopvang en een treinstation.

BEGANE GROND

Entree
Overdekt entree naar de hal met een trapopgang voorzien van vloerbedekking. De hal is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de hal is de woonkamer, toilet en meterkast toegankelijk.

Toilet
Volledig betegelde toilet voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Woonkamer
Een sfeervolle, lichte woonkamer die voorzien is van een laminaatvloer, spachtelputz en schoonmetselwerk wanden, spuitwerk plafond en een provisiekast. De woonkamer heeft een groot raampartij en een schuifpui wat zorgt dat de woning een prettig lichtinval heeft. De schuifpui biedt toegang tot de achtertuin en de woonkamer staat in verbinding met de half open keuken.

Keuken
Half open keuken die voorzien is van een tegelvloer. De keuken is in een hoekopstelling met diverse onderkasten, inductie kookplaat, afzuigkap,oven, magnetron en koelkast. Via de keuken is de achtertuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING

Middels een dichte trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping, welke is voorzien van een laminaatvloer. Via de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Alle kamers zijn voorzien van wanden bekleed met behang, spuitwerkplafond, laminaatvloer en kunststof kozijnen met dubbel glas.

Slaapkamer 1 (ca. 4.89 x 2.72m) gelegen aan de achterzijde met een inbouwkast.

Slaapkamer 2 (ca. 3.23 x 2.89m) gelegen aan de voorzijde.

Slaapkamer 3 (ca. 2.89 x 2.23m) gelegen in het midden van de eerste verdieping.

Badkamer
Praktische badkamer met een inloopdouche, closet, designradiator en een wastafel met een onderkast en spiegel. De badkamer heeft een donkergrijze tegel.

TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereikbare voorzolder voorzien van een linoleumvloer en een vaste inbouwkast. Toegang tot de 2 slaapkamers.

Slaapkamer 4 (ca. 2.85 x 2.29m) gelegen aan de voorzijde. De slaapkamer is voorzien van een vinylvloer en heeft een kunststof kantelraam met dubbele beglazing. In deze kamer bevindt zich de aansluiting van de wasmachine.

Slaapkamer 5 (ca. 2.85 x 2.67m) gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer een een dakraam met dubbel glas.

TUIN

Voortuin
Voortuin voorzien van twee borders en bestrating.

Achtertuin
Deze verzorgde achtertuin gelegen op het Zuidoosten wordt volledig omheind door middel van een houten schutting. De achtertuin heeft een terras met een handmatig bedienbare zonneluifel, bestrating en diverse speelse borders met vaste beplanting. In de achtertuin bevindt zich de berging, welke is voorzien van elektra en water. Vanuit de tuin is de keuken, woonkamer en middels een afgesloten poort de achterom bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN

- Huurprijs Euro 1025,- per maand exclusief gas, water en licht;
- Per direct beschikbaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Maximaal 24 maanden contract, mogelijk verlengbaar;
- De woning is aangesloten op stadsverwarming;
- Rustig en groen wonen;
- Kindvriendelijk;
- 5 slaapkamers;
- Nette badkamer;
- Airconditioning;
- Zonnepanelen :
- Nabij winkels, scholen, treinstation;
- Op korte afstand van wandelpark Berkenbos;

Read more with an subscription!

General information

City Helmond
District/Neighbourhood: Rijpelberg-West
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map