Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Appartement in Helmond?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Appartement in Helmond die aangeboden wordt op AppartementHelmond ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van het Appartement in Helmond.

Kan je al je spullen kwijt in het Appartement? Mag je wijzigingen in het Appartement aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van het Appartement in Helmond?

Zijn er huisgenoten? Voldoet het Appartement voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je het Appartement inrichten? Wat zijn de afmetingen van het Appartement (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van het Appartement in Helmond? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet het Appartement er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van het Appartement goed onderhouden?

Alle veelgestelde vragen