Ismene zoekt een Appartement in Helmond

Ismene zoekt: Een Appartement in Helmond

  • Appartement
  • Min. 25 m2
  • Vrouw
  • 29 Per direct

Mijn netheid, rustige en vriendelijke persoonlijkheid maken mij de geschikte kandidaat voor deze woning. Dankzij mijn hoge verantwoordelijkheidsgevoel kan ik garanderen dat de huur maandelijks op tijd zal worden betaald. Ik kom altijd mijn afspraken na, hoe groot of klein de afspraak ook is. Zowel op zakelijk gebied als in mijn privé leven. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het daarom belangrijk om mijn woning/omgeving netjes en schoon te houden. Dit is ook een van de redenen waarom ik geen huisdier(en) heb. Ook ben ik geen roker of harde feestganger. Een huisfeest zal daarom ook niet zo snel bij mij plaats vinden. Mocht dit ooit wel het geval zijn dan zal dit niet voor overlast zorgen omdat ik mijn buren graag te vriend houd.

Ik heb een stabiel leven en een vaste baan in de horeca, hier werk ik 40(+) uur per week. Mijn bruto maandsalaris zit tussen de €2.000.- en €2.500.-. Mocht het ooit nodig zijn (hier ga ik uiteraard niet snel vanuit), dan heb ik zekerheid dat mijn beiden ouders garant kunnen staan. Zij zijn beiden al voor een lange tijd werkzaam en beschikken daarom over een stabiel inkomen. Mijn moeder heeft zelfs een eigen bedrijf.

Momenteel woon ik nog bij mijn ouders thuis, maar omdat ik nu stabiele omstandigheden voor mezelf heb gecreëerd, ben ik klaar voor het volgende hoofdstuk. Ik ben in staat om per direct te huren. Ook is het de bedoeling dat ik er voor onbepaalde, langere tijd verblijf dus het zal niet gebeuren dat ik na een korte huurperiode gelijk weer weg ben. Hopelijk begint mijn nieuwe avontuur bij deze woning. Mochten het van beide kanten een match zijn, dan kunt u mij bereiken op bovenstaande gegevens om een bezichtiging in te plannen. Dan kunnen we persoonlijk nog eventuele andere vragen vanuit beide partijen ophelderen.

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Vriendelijke groet,

Ismène Rooijmans.

Algemene informatie: Ismene
  Vrouw, 32 jaar